• DOOR Training & Consulting Oy

  • finland@doornordic.com ✆ 040 753 7788

Partners In Leadershipin Accountability-ohjelmat

Suorituskyvyn jatkuvaan parantamiseen Tuloksellisella vastuunotolla

clo-inc

Partners in Leadership on maailman johtava toimija Tuloksellinen Vastuunotto -valmennuksessa (Accountability) ja yritysten toimintakulttuurin kehittämisessä suorituskyvyn parantamiseksi.

Maailman 13 suurinta lääkeyhtiötä, puolet Fortune 50 suurimmista yhtiöistä ja tuhannet muut yritykset ympäri maailmaa johtavat menestyksekkäästi organisaatiotaan ja parantavat suorituskykyään accountabilityä käyttäen.  Ohjelmiin osallistuneita on jo miljoonia. Sanoma toimii yrityksissä ja muissa organisaatioissa niiden koosta, toimialasta ja maantieteestä riippumatta – johtamisessa ja menestymisessä kun on kysymys tuloksista ja ihmisistä.

Johtamisen kolme myyntilistojen kärkiteosta

Yhtiön perustivat vuonna 1989 Roger Connors ja Tom Smith. He ovat moninkertaisia menestyskirjalilijoita Leadership -sarjassa kirjoillaan The Oz Principle, How Did That Happen ja Change the Culture, Change the Game. Kirjat ovat ilmestymisestään asti  siis vuodesta toiseen, pysyneet New York Timesin listalla parhaiten myyvien johtamiskirjojen sarjassa.

authors-3-books

DOOR on yksinoikeutettu Partners In Leadershipin kansainvälinen edustaja

DOOR on vuodesta 2012 lähtien ollut Partners In Leadershipin kansainvälinen edustaja yksinoikeudella. Julkistimme Accountability-ohjelmat Suomessa vuoden 2014 marraskuussa ja aloitimme toimitukset tammikuussa 2015 nimellä Tuloksellinen Vastuunotto. Meillä on tällä hetkellä 6 vaativan sertifioinnin suorittanutta valmentajaa.