• DOOR Training & Consulting Oy

  • finland@doornordic.com ✆ 040 753 7788

DOOR – ovi RGI:n työkaluihin kehittämisen ammattilaisille

Etsitkö  online työkaluja organisaation ja henkilöstön arviointiin ja  kehittämiseen?

DOOR tarjoaa RGI:n kansainvälisesti validoidut arviointityökalut ja sertifioinnin organisaation ja yksilöiden kehittämiseen. Tutustu työkaluvalikoimaan tästä linkistä.

Ota yhteyttä ja tilaa esittely Päivi Ainasoja 044 5166 199

Pilvipalveluna tarjottava Learning & Development Center tarjoaa sähköisen oppimisympäristön ja yli 140 interaktiivista e-learning kirjaa. Learning & Development Centerin saat yksilöitynä oman yrityksesi brändillä ja rajattomalla käyttöoikeudella. Johtamista varten on portaali, jossa voidaan hallita ja seurata yksittäisten henkilöiden, tiimien ja yksikköjen edistymistä ajasta ja paikasta riippumatta.

 

RGi Logo 200

Ryan Group on vuodesta 1981 toiminut huipputason asiantuntijayritys ja tohtoritason tutkijoiden yhteenliittymä, jonka toimintaa ohjaa innovaatio ja tohtoritasoisten huippukykyjen hyödyntäminen liike-elämän tarpeisiin.

Ryan Groupin yhteisössä on useita kymmeniä tohtoritason henkilöitä, jotka kehittävät analysointi- ja tutkimustyökaluja liike-elämän käyttöön. Sähköinen kirjasto tarjoaa interaktiivisen oppimisympäristön, jonka sisältöä ei ole muualla saatavilla.

DOOR Training & Consulting on Ryan Groupin edustaja Euroopassa. Käytämmme itse ohjelmia asiakasprojekteissa (esim. tuottavuuden kehittämisohjelma Roadblocks & Workarounds) sekä tarjoamme palveluja yksittäisten konsulttien käyttöön.

www.ryangroupinc.com Online assessments, consulting, and project management

www.gettothepointbooks.com Online digital training resources (retail web-store)

www.learninganddevelopmentcenter.com LMS platform and digital content library with integrated competency assessment and modeling