• DOOR Training & Consulting Oy

  • finland@doornordic.com ✆ 040 753 7788

DOOR International palvelee asiakkaitaan globaalisti

DOOR Training & Consulting Oy on asiakkaidensa kasvua ja uudistumista tukeva valmennusorganisaatio. Olemme osa kansainvälistä DOOR International -verkostoa, joka on auttanut asiakkaitaan parempiin tuloksiin jo 30 vuoden ajan ja yli 80 maassa. Suomessa aloitimme toimintamme v. 2014.

Olemme yksi DOOR, kansainvälisen verkostomme kautta voimme palvella asiakkaitamme koko verkostoamme hyödyntäen, tarjoamalla parhaat ratkaisut ja huippuvalmentajat täsmäratkaisuna juuri asiakkaan tarpeisin. Pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet koko historiamme 30 vuotta. Ne todistavat, että asiakkaidemme menestys on meidän arvojemme kulmakivi.

DOOR edustaa testattuja kansainvälisiä huippuohjelmia

Ricardo Lillo, DOOR Internationalin toimitusjohtaja, tapasi Suomessa useita johtavia yrityksiä marraskuussa 2014 Partners In Leadershipin Accountabilty – Tuloksellinen Vastuunotto -ohjelman Suomen julkistuksen yhteydessä.

”Olen iloinen sekä DOORin että Tuloksellisen Vastuunoton saamasta vastaanotosta Suomessa. Oli ilo tutustua suomalaisten yritysten johtajien kanssa siitä, kuinka voimme auttaa heitä menestymään. Matkustan ympäri maailmaa avaamassa uusia DOOR -alueita sekä viemässä Tuloksellisen vastuunoton sanaa eteenpäin. On kiehtovaa huomata, että Partners In LeadershipRicardo Lillo in Helsinki 2014in sanoma resonoi kaikkialla maailmassa, maantieteestä, kulttuurista ja kielestä riippumatta. On kyse ihmisistä organisaatioissa. Organisaatiot voivat menestyä vain, mikäli ihmiset ovat omistautuneita sekä järjen että tunteen eli hearth and mind -tasolla tulosten saavuttamiseen.”

Ricardo Lillo totesi, että Partners In Leadershipin maailmanlaajuinen kumppanuus Accountability-ohjelmassa kaksi vuotta sitten on DOORin yksi parhaista päätöksistä ikinä, ja se todistaa valitsemamme linjan oikeaksi: kaikki hyvä ei ole meidän keksimäämme. Valitsemamme linja valikoida asiakkaillemme maailman parhaat ratkaisut osoittautuu tässäkin todeksi. Accountability on saanut erinomaisen vastaanoton kaikkialla ja johtanut asiakkaidemme menestykseen.

Tutustu tästä kansainväliseen DOOR International verkostoomme.