• DOOR Training & Consulting Oy

  • finland@doornordic.com ✆ 040 753 7788

Mika Nurmesniemi

0400 855 844

Lead Executive Coach

Minulla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus johtavista kansainvälisistä kehittämisorganisaatioista. Olen saavuttanut mm. valmennusolympialaisten kaksoisvoiton Persona Globalissa.

Urani aikana olen valmentanut yli 100.000 yritysjohtajaa ja myyjää. Olen fasilitoinut 100+ strategiaa. Minulla on kokemusta sekä kansainvälisistä suuryrityksistä, kuten IBM ja General Motors, että kotimaisista toimijoista erityisesti teknologian, kaupan ja ICT:n aloilta.

Mottoni on ”jokaisena päivänä on aloitettava tyhjältä pöydältä ja ansaittava menestys uudestaan”.

LinkedIn

Hele Lonka

040 753 77 88

Erikoisalani on Accountability, vastuunoton toimintakulttuuri ja suorituskyvyn parantaminen toimintakulttuurin avulla.

Pitkän urani olen aloittanut järjestelmien parissa. Sitten huomasin, että prosessit ovat tärkeitä. Projektitoiminnalla saadaan asiat tapahtumaan. Lean ja lean supply chain auttavat jatkuvasti parantamaan suorituskykyä ja lisäämään asiakaskeskeisyyttä. Myynti ja vuorovaikutus ovat kiehtova alue ja varsinainen ’rain-maker’.

Mutta miten kaikki integroidaan? Miksi kuitenkin muutos on tunnetusti niin työlästä? Miten saadaan organisaation koko potentiaali hyödynnettyä, ketteryyttä, kehittymiskykyä, arvostusta, luottamusta ja jopa onnistumisen imua?

Kiinnostuin yrityskulttuurista. Lopulta löysin Accountabilityn, joka on strukturoitu, kompakti, kommunikointia tukeva ja inspiroiva menetelmä muuten niin vaikeasti hahmotettavaan haasteeseen. Peruskoulutukseltani on tuotantotalouden DI – valintani viestii, että minua kiehtoo konkretia, ei epämääräisyys.

LinkedIn

Päivi Ainasoja

044 516 6199

Osaatko johtaa osaamista? Minä osaan – päivä päivältä paremmin. Pitkä työurani Nokian strategisen tason HR-tehtävissä avasi maailmani HR:n ja johtamisen merkitykseen hyvin monenlaisissa tilanteissa ja mittakaavoissa. Tällaisessa ympäristössä muodostuu timantteja ja sellaiseksi haluaisin ainakin kasvaa – kanssasi. Koulutukseltani olen KTM ja kuten ehkä jo arvaatkin, niin avainsanojani ovat HR, suorituskyky, kyvykkyys, johtaminen, kasvun mahdollistaminen ja työhyvinvointi. Olen myös yksi Tuloksellisen Vastuunoton sertifioituneista valmentajistamme.

LinkedIn

Björn ``Nalle`` Backman

050 363 6630

Erikoisalueeni on strategiaprosessit ja suorituskyvyn parantaminen, ylipäänsä johtaminen ja laatuasiat. Toimin edelleen myös Laatukeskuksessa. DOORin Suomessa uusi, supertehokas ja kansainvälinen tuottavuusohjelma Roadblocks & Workarounds on erityisesti minun sydäntäni lähellä.

LinkedIn

Tuukka Heinonen

044 3454855

Tiesittekö, että tutkimusten mukaan hyvä asiakaskokemus voi nelinkertaistaa asiakkaan elinkaariarvon? Minä tiedän sen käytännön kautta. Asiakaskokemuksen johtaminen ja kehittäminen on minun intohimoni ja harrastukseni. Kokemukseni on vahva myös b2b-myynnissä, koska olen kuulunut pitkään TeliaSoneran avainhenkilöihin yritysmyynnissä.

Mitä parempi suunnitelma, sen tärkeämpää on sen jalkautus – siksi olen sertifioitunut myös Tuloksellisen Vastuunoton -ohjelmaan ja tuottavuusohjelmaamme.

LinkedIn

Kokemus

Yritysvalmentajillamme on keskimäärin yli 20 vuotta kokemusta hyvin vastuunalaisista tehtävistä liike-elämässä. Sen lisäksi olemme sertifioituneet edustamiemme osa-alueiden valmennukseen ja teemme tehokkaasti tiimityötä asiakkaamme parhaaksi.